Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 10m - 50mm - 2-delig met klikhaken met triangel - Blauw

€ 24,49 € 20,24
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20080-5713
Bandbreedte50 mm
Lengte9.5 + 0.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF350 daN
Gewicht3.340 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatenTÜV SÜD GS
NormenEN 12195-2
  • Triangelhaken
  • 10 meter
  • Blauw
  • Voorraadproduct
in voorraad
Beschrijving

Spanband 5 ton + klikhaken met triangel - 10 meter blauw

Deze spanband is perfect voor alle transport over land, zee, lucht en spoor maar uiteraard ook als algemeen vastzetsysteem zeer duurzaam. Je herkent 5 ton spanband aan de 5 zwarte lijnen. Deze 2-delige spanbandset heeft een bandbreedte van 50 mm en is voorzien van een kwalitatieve standaard ratel. De spanriem heeft een klikhaak met triangel aan het korte deel (met ratel) en een klikhaak met triangel aan het lange winseldeel. 

Deze spanband is direct leverbaar uit voorraad, aan een zeer scherpe prijs.

Toch op zoek naar iets anders?

Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, een andere haak, lengte of kleur? Neem dan een kijkje bij spanbanden 5 ton - maatwerk. Voor andere wensen, vragen of advies, aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties