Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Spitshaak RVS - 25mm - SUS304 - Premium

€ 6,10 € 5,04
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70286-6154
Breedte39 mm
Lengte60 mm
Breedte opening25 mm
Diameter (d)+/- 7mm
Breeksterkte400 daN
Werklast lineair LC200 daN
MateriaalRVS (SUS 304)
Ook beschikbaar per doos250 stuks
in voorraad
Beschrijving

Spitshaak in roestvrij staal

Deze Metaltis spitshaak of dubbele J-haak is gemaakt van roestvrij staal. Dit maakt hem heel duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Deze veelzijdige haak wordt gebruikt voor ladingzekering in combinatie met sjorbanden maar is uiteraard ook geschikt voor andere doeleinden. Verkrijgbaar per stuk. Deze haak met breedte 25mm is ideaal voor een sjorband tot 1 ton. Ook beschikbaar in een Eco-versie en met een breedte van 35mm en 50mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties