Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel RVS - 1200kg - 25mm - SUS304

€ 12,56 € 10,38
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70283-1154
Breedte25 mm
Gewicht0.380 kg
Werklast lineair (LC)600 daN
Breeksterkte1 200 daN
HandvatOpen handvat
Materiaal ratel/gespRoestvrij staal (RVS) (SUS 304)
in voorraad
Beschrijving

Roestvrije ratel met grote trekkracht

De sterke ratel is gemaakt van roestvrij staal - type SUS 304. Het is een veelgebruikt staal vanwege zijn goede warmteongevoeligheid tot 400°C. Ook gekend als inox 18/8 (legering 18% chroom, 8% nikkel). 

Deze spanner met breeksterkte van 1,2 ton en LC van 600 daN is bestand tegen alle weersomstandigheden en perfect voor buitengebruik. Ook het spanelement bewijst keer op keer zijn kwaliteit. Gebruik deze RVS ratel in combinatie met Metaltis sjorbanden van 25 mm breed. Geschikt voor het zwaardere sjorwerk met smallere band.

Indien nodig, kan de bout op eenvoudige wijze worden losgemaakt.

Maatwerk spanband met deze RVS ratel?

Contacteer ons! Wij maken al uw spanbanden op uw maat.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties