Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

250kg - 1m - 25mm - 1-delig - Zwarte klemgesp - Zwart

€ 2,47 € 2,04
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20748-5438
Bandbreedte25 mm
Lengte1 m
Werklast in gebruik250 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurZwart
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

250kg - 1m - 25mm - 1-delig - Zwarte klemgesp - Zwart

Deze eindloze spanband is 25 mm breed en geschikt voor licht gebruik. Deze zwarte bagagegordel is voorzien van een zwarte klemgesp en is handig om uw goederen samen te binden of vast te zetten. Gebruikt door productiehuizen om camera's vast te zetten, voor decors van events en theaterproducties, reclamedisplays, ...maar uiteraard ook voor thuisgebruik, bagage, valies, en zoveel meer. De band is gemaakt van polyester.

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend!

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties