Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gecoate S-haak met veer - 25mm - 1000kg - Zwart

€ 2,00 € 1,65
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70054-5450
Breedte S-haken25 mm
MateriaalRubber coating
in voorraad
Beschrijving

Gecoate S-haak met veer - 25mm - 1000kg - zwart - met rubber omhuld

Deze gesloten S-haak bekleed met zwarte rubber wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vastzetten van motoren op aanhangers (in combinatie met spanband). Dankzij de rubber coating is er geen kans op schade aan uw motorfiets, brommer .... Dankzij het klepje kan de haak niet loskomen.

De zwarte S-haak wordt ook vaak gebruikt voor evenementen, beurzen, podia, displays etc. Perfect te combineren met zwarte spanband en ratels en handig voor het ophangen van spandoeken of het vastzetten van zeilen met een elastiek. Wees ook creatief in huis en gebruik de S-haken voor het ophangen van gereedschap, .... Zeer hoge kwaliteit haak.

Dit specifieke model, waarvan het oog een diameter heeft van +/- 25 mm, heeft een breeksterkte van 1000 kg en een lineaire werklast (LC) van 500 daN.

Deze haak in combinatie met spanband? Contacteer ons voor meer info.

Ook beschikbaar zonder veer (klep), met dezelfde breedte, of met een breedte van 16 mm (B/S 100 kg) en 18 mm (B/S 300 kg) (deze twee laatste zijn niet voorzien van een rubber coating noch veer).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties