Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel EcoCoating 700kg - 25mm - Zwart

€ 4,21 € 3,48
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70218-43
Breedte25 mm
Werklast lineair (LC)350 daN
Breeksterkte700 daN
HandvatStaal
Materiaal spannerCr3 - Wit verzinkt staal
Ook beschikbaar per doos84 stuks
in voorraad
Beschrijving

Handig én milieuvriendelijk

Deze ratel heeft een breeksterkte van 700 kg en is geschikt voor alle lichte toepassingen. Met zijn Cr3 zink coating voldoet dit spanelement aan de Europese RoHS Richtlijn (Restriction of Hazardous Substances) die gevaarlijke stoffen wil weren uit metalen producten om het milieu te vrijwaren. Naast zijn 'groene' eigenschappen heeft deze ratel ook een bijzonder vlot spanmechanisme. Deze ratel wordt gebruikt in combinatie met Metaltis spanband met een breedte van 25 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties