Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

650kg - 35mm - 1-delig - Klemgesp - Zwart + Eigen label

Vanaf € 6,97 € 5,76
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-BMM 70086(/70128)-80504-11594
Bandbreedte35 mm
Werklast in gebruik650 daN
Werklast lineair (LC)325 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurZwart
KleurvastheidKleurvast
NormenEN 12195-2
in voorraad

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

650kg - 35mm - 1-delig - klemgesp - Zwart + eigen label

Deze zwarte spanriem van topkwaliteit wordt gebruikt door productiehuizen om camera's vast te zetten, voor decors van events en theaterproducties, reclamedisplays, ... maar uiteraard ook voor thuisgebruik, bagage, valies, aanhangwagen en zoveel meer... net zoals de spanband, zijn de toepassingen eindeloos! Ook wel eindloze spanband of bagagegordel genoemd.

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken (opmerking: niet mogelijk op zwarte band).

Alle Metaltis maatwerk spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties