Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2,5T - 35mm - 2-delig - Ratel - Zwart + Eigen label

Vanaf € 34,56 € 28,56
Meer informatie
ArtikelcodeMET-BMM DR 70250 2x70253-5890
Bandbreedte35 mm
Werklast in gebruik2 500 daN
Werklast lineair (LC)1 250 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurZwart
KleurvastheidKleurvast

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

2-delige zwarte spanbanden met ratel 35 mm 2500 kg + gratis eigen label

Deze zwarte, tweedelige spanriem is zeer populair bij productiehuizen, artiesten en theatergezelschappen. Met zijn volledig zwarte afwerking is hij ideaal om theaterdecors, tenten, beursstands, podium- en festivalmateriaal etc. vast te zetten. Uiteraard is deze hij ook optimaal voor het verankeren van transportladingen. De toepassingen zijn eindeloos!

Deze universeel inzetbare spannerset is 35 mm breed, geschikt voor ladingen tot 3000 kg en heeft een zwarte standaardratel en zwarte spitshaken (ook wel gekend als gesloten haken). Het geheel is van duurzame kwaliteit en gemakkelijk in gebruik.

Verkrijgbaar in verschillende lengtes. Maak rechtsboven uw keuze!

Wenst u een andere uitvoering? Wij overlopen graag met u alle opties. Contacteer ons, steeds vrijblijvend

Personaliseer gratis uw label

Spanbanden moeten volgens de wet altijd voorzien zijn van een leesbaar, intact label (= etiket). Kiest u voor een spanband op maat, zoals deze, dan kunnen wij uw eigen bedrijfsnaam, telefoonnummer, webadres, ... op het label drukken. Helemaal gratis. Interesse? Vul dan het veld "Gepersonaliseerd label" van dit product in tijdens het bestellen. Is dit veld niet ingevuld, dan voorzien we een standaardetiket.

Opgelet, dit is geen bandbedrukking! Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat indien u de band zelf wenst te laten bedrukken.

Alle Metaltis maatwerk spanbanden worden gemaakt in het Belgische, ISO gecertificeerde atelier.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties