Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

1,2T - 32cm - 25mm - Losse straps met 2 lussen - Kakigroen - 4st.

€ 18,39 € 15,20
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60175-6997
Bandbreedte25 mm
Lengte32 cm
Werklast in gebruik1 200 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurKakigroen
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

Losse straps - 2 lussen - 25mm - 32cm - kaki - 4 stuks 

Voorkom krassen en beschadigingen bij het gebruik van spanbanden met haken, met de Metaltis losse straps!

Deze Metaltis spanbandjes (ook wel "soft loop tie-downs" genoemd) zijn ideaal om oa delicate onderdelen te beschermen bij het gebruik van spanbanden (vb voor het vervoer van uw motorfiets, crossmotor, quad, sneeuwscooter, grasmaaier, meubels, enz) en om spanbanden te bevestigen aan onderdelen die geen bevestigingspunt hebben.

De straps zijn zeer handig in gebruik: bevestig ze door de eerste lus door de andere te halen (rond de paal, het stuur of wat dan ook) en bevestig de spanband nadien aan de eerste lus. Klaar!

Dit product wordt verkocht per 4 stuks. Duidt u bovenaan "hoeveelheid 1" aan, dan krijgt u 4 van deze spanbanden toegestuurd.

Andere kleur of afmeting nodig? Contacteer ons voor een offerte op maat!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties