Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Slackline op maat

Vanaf € 58,00 € 47,93
Meer informatie
ArtikelcodeMET-Slackline op maat-5640
Bandbreedte50 mm
Werklast in gebruik4 000 daN
Werklast lineair (LC)2 000 daN
STF350 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
Kleur ratelZwart
KleurvastheidNiet gegarandeerd
  • Gebruiksvriendelijk
  • Rechtstreeks van de fabrikant
  • Belgische topkwaliteit

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Beschrijving

Slackline op maat

Ontwikkel je evenwichtsgevoel met de Metaltis Slackline! Onze slackline is snel en eenvoudig op te spannen tussen twee bomen of andere vaste bevestigingspunten. De band is vervaardigd uit sterke polyester (100%) met een breedte van 50 mm en is voorzien van twee versterkte veiligheidslussen. De ratel van deze slackline is voorzien van een veiligheidsvergrendeling. Ter info: de kleur van de ratel kan variëren (zwart of kakigroen). 

Ga je de slackline rond twee bomen bevestigen? Bestel hier je boombeschermers om zowel je slackline als de boom te beschermen! Ook beschikbaar in de voordelige standaardlengte (15 m + 2 m)

Opgepast, dit is geen speelgoed. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken. Niet geschikt voor highline en longline.

Levering

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties