Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX Opticut - Veiligheidsmes voor folies en schuimstof

€ 33,59 € 27,76
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60253-2579
BijzonderhedenBescherming door ingelamineerd mesje
Vervangbaar mesJa
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikNiet uitschuifbaar lemmet
MateriaalStevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
in voorraad
Beschrijving

Secumax Opticut - ergonomisch veiligheidsmes voor folies en schuimstof

De Martor Opticut is een hoogkwalitatieve snijder voor plastic en foam. Onderaan zit een onverslijtbaar getefloniseerd metalen voetje dat zelfs de hardste en dikste folies het hoofd biedt. Snijden doe je door middel van een trekbeweging.

De Martor Opticut 436 heeft een blauwe kunststof beschermlip die het vlijmscherpe snijmesje omhult. Dit zorgt voor extra veiligheid en geleiding van het te snijden materiaal naar het mesje toe. Geschikt voor links- en rechtshandigen.

GS-getest voor veiligheid.

Heeft u nog vragen over het gebruik van dit mes? Contacteer snel onze Martor expert!

Duurzaam hulpmiddel voor ieder magazijn, expeditieafdeling, en veel meer!

Toebehoren:

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties