Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratelbasis + afneembaar handvat 1800kg - 25mm

€ 6,23 € 5,15
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-combi 70239-70241-487
Breedte25 mm
Werklast lineair (LC)600 daN
Breeksterkte1 800 daN
HandvatAfneembaar
Materiaal spannerCr6 zink finish
in voorraad
Beschrijving

Bespaar in materiaal, win aan veiligheid

Deze innovatieve ratel heeft een afneembaar handvat. Het voordeel: met 1 handvat bedient u al uw ratels. Bovendien kan u uw lading met een gerust hart achterlaten. Om de ratel te bedienen heeft u namelijk altijd uw 'sleutel' of handvat nodig.

Handvat en basismechanisme zijn ook apart verkrijgbaar. Deze spanner heeft een maximale weerstand van 1800 kg en wordt gecombineerd met Metaltis polyester band met een breedte van 25 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties