Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 8,5m - 50mm - Lang deel voor ERGO - Blauw - STF500

€ 10,65 € 8,80
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20817-5237
Bandbreedte50 mm
Lengte8.5 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
CertificatenISO 9001
NormenEN12195-2
Ook beschikbaar per doos15 stuks
in voorraad
Beschrijving

Ergo-spanband gedeeltelijk vervangen

Uw 2-delige spanband met Ergo-ratel is aan vervanging toe, maar het korte deel met ratel is nog perfect in orde? Kies voor de budgetvriendelijke oplossing en vervang enkel het lange deel (ook gekend als winseldeel). Dit lange deel heeft een spitshaak (ook wel J-haak of gesloten haak) aan het uiteinde en is compatibel met vrijwel alle transportmiddelen. De band is 50 mm breed, blauw en is leverbaar uit stock. Te combineren met een rateldeel 5 ton met Ergoratel.

Ook beschikbaar uit voorraad: hetzelfde product met STF-waarde 350 (combineerbaar met een standaardratel ipv Ergoratel).

Alle Metaltis spanbanden voldoen aan de Europese norm EN-12195-2 en zijn "TÜV Geprüft".

Toch nog op zoek naar iets anders? Metaltis maakt ook spanbanden op maat. Zoekt u een winseldeel in een andere kleur, met andere haak of andere lengte? Bekijk hier ons volledige gamma of contacteer ons.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Certificaten
Download specificaties