Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

50mm - 5T - 3,2m+0,3m - Draaihaken, losse vingerhaak, hoes

€ 36,07 € 29,81
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20840-1916
Bandbreedte50 mm
Lengte3.2 + 0.3 m
Werklast in gebruik5 000 daN
Werklast lineair (LC)2 500 daN
STF350 daN
Gewicht3.090 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
in voorraad
Beschrijving

Autospanband met antisliphoes

Deze Metaltis autosjorband bestaat uit 2 polyester banden, netjes bij elkaar gehouden door een omgestikt lusje aan de ratel. De spanband is voorzien van een draaihaak (ook swivel hook) aan de ratel en een aan het uiteinde ter bevestiging aan de laadvloer. Dankzij de draaihaken kan je de sjorband altijd perfect plat over de autoband spannen. Achter het wiel bevestig je de band met een vingerhaak.

Hoe gebruiken? Leg de autospanband om de autoband, veranker de haken aan de laadvloer en span het geheel aan met de ratel. De binnenzijde van de groene beschermhoes heeft een rubber antisliplaag zodat de band perfect blijft zitten tijdens transport.

Autospanband speciaal ontwikkeld voor het vervoer van wagens via wegtransport.

Vragen? Contacteer ons, steeds vrijblijvend! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties