Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

50mm - 5T - 2,8m - Draaihaken(3) + Hoes

€ 30,55 € 25,25
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60381-217
Lengte2.8 m
Gewicht2.790 kg
Materiaal bandPolyester (PES)
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurvastheidNiet gegarandeerd
Ook beschikbaar per doos10 stuks
in voorraad
Beschrijving

Autospanband met antislip beschermhoes

Deze Metaltis autosjorband bestaat uit 1 lange polyester riem (1-delige spanband). De spanband is voorzien van 3 draaihaken (of 'swivel' haken): 1 aan de ratel, 1 ter bevestiging achter het wiel en 1 aan het uiteinde. Dankzij de draaihaken kan u de sjorband altijd perfect plat over de autoband spannen.

Net als bij 2-delige autotransportbanden legt u de wielspanner om de autoband, verankert u de haken aan de laadvloer en spant u het geheel aan met de ratel.

De binnenzijde van de blauwe beschermhoes heeft een rubber antisliplaag zodat de band perfect blijft zitten tijdens transport.

Autospanband speciaal ontwikkeld voor het vervoer van wagens via wegtransport.

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend! 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties