Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Rolluiklint grijs (breedte 14mm)

Vanaf € 6,03 € 4,98
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-55008-4242
Breedte14 mm
Dikte (bij benadering)+/- 1.4 mm
MateriaalPolypropyleen (PP)
in voorraad
Beschrijving

Rolluiklint vervangen?

Rolluiklint kan na verloop van tijd gaan rafelen of zelfs breken. Vervang uw versleten rolluikriem met Metaltis rolluiklint: Belgische kwaliteit en gemaakt van polypropyleen (PP), een slijtvaster materiaal dan katoen. Rolluiklint van 14 mm (ook verkrijgbaar in andere kleuren) wordt doorgaans gebruikt voor voorzetrolluiken. Voor inbouwrolluiken kiest u beter lint van 22 mm breed (verkrijgbaar in verschillende kleuren).

Dit lint wordt ook gebruikt voor andere toepassingen, dankzij de ladderstructuur is het bijvoorbeeld uiterst geschikt om bomen mee vast te binden!

Professional op zoek naar rolluiklint? Ook verkrijgbaar in grote afnames. Contacteer ons voor de beste prijs!

Ter info, rolluiklint kan op een rol of op een bobijn worden geleverd.

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties