Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Honeywell - Olie- en vochtresistent - Goede grip - Aansluitend

€ 6,85 € 5,66
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-Gloves HW NF35-2679
BeschermingsindexKlasse 5 - topniveau
SchuurweerstandNiveau 3 - hoog
SnijweerstandNiveau 1 - basic
ScheurweerstandNiveau 2 - goed
PerforatieweerstandNiveau 1 - basic
MateriaalNylon / nitril
  • Olieresistent
  • Olieachtige en vochtige omgeving
  • Vloeistofafstotende technologie
  • Goede, constante grip
  • Sluit goed aan
  • Behandeling van fijne producten in vetrijke, olieachtige of vochtige omgeving
  • Bouw en constructie, algemene industrie, onderhoud, metaal en staal, mijn & steengroeve, maritieme sector, schepenbouw, transport
in voorraad
Beschrijving

Olieresistente werkhandschoen

De 'Honeywell Oil Grip' werkhandschoen' is een handschoen speciaal ontwikkeld voor gebruik in olieachtige en vochtige omgevingen. De handschoen maakt gebruik van een nieuwe vloeistofafstotende technologie. In de microfinish nitril coating op de handpalm en vingertoppen zitten duizenden microscopische 'pockets' die een vacuüm creëren. Gevolg: vloeistoffen en olie worden afgestoten, het gripoppervlak blijft netjes en grip blijft constant. Dankzij de polyamide voering gaat de handschoen niet pluizen. Elastisch aan de polsen dus sluit goed aan.

GEBRUIK: behandeling van fijne producten in een vetrijke, olieachtige of vochtige omgeving

AANRADER VOOR bouw en constructie, algemene industrie, onderhoud, metaal en staal, mijn & steengroeve, maritieme sector, schepenbouw, transport

Kies bovenaan rechts uw maat. Prijs per paar.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties