Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Container gaasnet - Groen - 3,5m x 8m

€ 122,37 € 101,13
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60103-6974
Afmeting3.5 m x 8.0 m
MaaswijdteFijnmazig
Gewichtca. 200 g/m2
BoordVersterkte boorden met zeilringen
ZeilringenInox, min. Ø 16mm, min. elke 50cm
BevestigingElastische koord (8 mm)
MateriaalHDPE (polyethyleen van hoge dichtheid)
EigenschappenLuchtdoorlatend, UV-bestendig
UV-stabiliteit300 kLy
KleurGroen
Breeksterkte LCca. 390 N/5cm
in voorraad
Beschrijving

Container gaasnet - Groen - 3,5m x 8m

Dit kwalitatieve container gaasnet is luchtdoorlatend en dient om uw lading in een container veilig af te dekken. Het is rondom voorzien van een elastische koord van 8 mm dik en versterkte boorden met zeilringen (om de 50 cm, diameter ring: 16 mm). U maakt dit ladingnet vast door de elastiek te bevestigen aan de verankerpunten van uw container. Gemaakt van sterk polyetheen. Ook afdeknet genoemd.

Ook in andere afmetingen beschikbaar. Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

TIP: Deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een net te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw container. 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties