Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

200kg - 3,6m - 45mm - Boordklem - Blauw

€ 45,00 € 66,46 € 54,45
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-20869-2229
Totale lengte0.50 + 3.10 = 3.60 m
LC (lineair)100 daN
LC (in omsnoering)200 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
FittingBoordklemmen
KleurvastheidNiet gegarandeerd
in voorraad
Beschrijving

Spanband met boordklemmen - snelle levering uit voorraad!

Deze spanband met boordklemmen is het perfecte vastzetsysteem voor al uw lichter materiaal. De 2-delige spanbandset heeft een bandbreedte van 45 mm en wordt handmatig aangespannen. Vastzetten gebeurt niet met een ratel, wel met praktische kliksluiting. Dit betekent dat er minder spanning op de band kan worden gezet dan bij een klassieke spanband met ratel.

Handig voor aanhangwagen en huifplank

De boordklemmen aan de uiteinden van de band klemmen zich tijdens het aanspannen van de band automatisch vast om een huifplank, boord, wand of zijboord van de aanhangwagen. Het rubberen blokje garandeert een groot klembereik. Deze spanband met boordklemmen is uitermate geschikt voor zekering aan boorden en planken van 15 mm tot en met 30 mm dik.

Toch op zoek naar iets anders? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier spanbanden op maat. Voor vragen of advies, aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties