Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Afdeknet aanhangwagen Easy Fit-sluiting - 35x35mm - 1 x 2m

€ 14,50 € 11,98
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60093 D-501020 T C-953-954
Afmeting1.0 m x 2.0 m - extra small
Maaswijdte35 x 35mm
BevestigingElastiek met gepatenteerde stopper
MateriaalNiet-elastisch
KleurGroen
VerpakkingHerbruikbare ritstas
in voorraad
Beschrijving

Afdeknet aanhangwagen Easy Fit-sluiting - Mazen 35x35mm - 1 x 2m

Hoogkwalitatief aanhangwagennet met superhandig, gepatenteerd sluitsysteem. U hoeft niet langer de elastiek vast te maken aan verschillende haken. U trekt de elastiek eenvoudigweg in 1 beweging strak rond de aanhanger met behulp van de Easy Fit stopper. De lus aan het uiteinde bevestigt u aan een verankerpunt en klaar! Dit aanhangwagennet van 1 x 2 meter (Extra Small, met witte elastiek) is ook verkrijgbaar in andere afmetingen: Small (met gele elastiek), Medium (met blauwe elastiek) en Large (zwart net met oranje elastiek).

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een bagagenet te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger. Zo kan u ook hogere ladingen veilig vastzetten.

Voor zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties