Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Afdeknet aanhangwagen - 45x45mm - 1,5 x 2m

€ 13,58 € 11,22
Tijdelijk uitverkocht
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60516-927
Afmeting1.5 m x 2.0 m
Maaswijdte45 x 45mm
Bevestiging4 hoeklussen + elastische koord (6 mm)
MateriaalPolypropyleen (niet elastisch)
VerpakkingPVC-tas met ritssluiting
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Afdeknet aanhangwagen - Mazen 45x45mm - 1,5 x 2m

Kwalitatief, knooploos aanhangernet met ruitvormig maasnet (45 mm x 45 mm) en rondom voorzien van een elastische koord (6 mm). Het ladingnet maakt u vast door de elastiek te bevestigen aan de verankerpunten van uw aanhangwagen. Gemaakt van sterk, UV-bestendig polypropyleen en handig mee te nemen in de meegeleverde opbergtas. Ook beschikbaar in grotere maten om de inhoud van uw containers te beschermen.

TIP: deze maten geven de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een bagagenet te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger of container.

Voor hogere/zwaardere ladingen, ontdek ons gamma spanbanden.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties