Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gaasnet aanhangwagen - Rood - 2,5 x 4,5m

€ 50,55 € 41,78
Tijdelijk uitverkocht
Meer informatie
ArtikelcodeMET-60588-923
Afmeting2.5 m x 4.5 m
MaaswijdteFijnmazig
Gewicht220 g/m2
ZeilringenMin. elke 50cm
BevestigingElastische koord (8 mm)
MateriaalHDPE (polyethyleen van hoge dichtheid)
EigenschappenLuchtdoorlatend, UV-bestendig
UV-stabiliteit320 kLy
KleurRood
VerpakkingPVC-tas met ritssluiting
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Aanhangwagennet fijnmazig - 2,5 x 4,5 m

Dit fijnmazige, luchtdoorlatende aanhangernet is het perfecte bagagenet voor het vervoer van zand, kiezel, grind, snoeiafval etc. Dankzij de kleine mazen kan het materiaal niet van de aanhangwagen waaien en vermijdt u gevaarlijk verlies van lading. Dit ladingnet is compacter op te bergen dan een gesloten dekzeil en dankzij de luchtdoorlatende eigenschappen krijgt condens aan de binnenzijde geen kans.

Gaasnet gemaakt van UV-bestendig HDPE (polyethyleen van hoge dichtheid) en rondom voorzien van een stevige elastiek (8 mm dik). Afmetingen: 2,5 x 4,5 meter. Klik hier voor andere afmetingen.

TIP: De maat geeft de uiterste afmeting van het net weer. Wij raden aan een bagagenet te kiezen dat 50 à 70 cm langer en circa 50 cm breder is dan uw aanhanger. Zo kan u ook iets hogere ladingen veilig vastzetten.

Zware/hoge lading? Ontdek ons gamma spanbanden!

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties
Aanbevolen combinaties