Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Sjorketting met 2 gaffelhaken - 16mm - 16000kg - G8

Vanaf € 237,15 € 195,99
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60451-8948
Diameter16 mm
Europese normEN 12195-3
BS min.32 200 daN
LC max.16 000 daN

Sjorketting met 2 gaffelhaken - 16mm - 16000kg - G8

Deze sjorketting (ook spanketting / spanelement genoemd) DIN EN 818-2 heeft een diameter van 16 mm. Ze is voorzien van 2 gaffelhaken.

Wordt gebruikt met een kettingspanner.  Deze is hier verkrijgbaar (zowel apart, als in een tweedelig sjorkettingsysteem).

Afwerking: zwart gecoat. Grade 8.

Voorzien van een conform identificatieplaatje met een uniek identificatienummer.

Voldoet aan de Europese norm EN12195-3.

Kies uw lengte bovenaan. 

Andere lengte nodig? Contacteer ons.

Tevens beschikbaar in andere diktes.

Niet geschikt om te hijsen.

Opgepast! Dit is maatwerk, wat de levertijd met een aantal dagen verlengt.

Dit product is maatwerk en kan dus niet geretourneerd worden.

Een hele reeks producten van Metaltis wordt op maat voor u gemaakt in ons eigen Belgisch atelier. Als u op een werkdag voor 11 uur ’s ochtends een bestelling plaatst en betaalt via de webshop, komt uw bestelling dezelfde dag nog in productie. Bij betaling via overschrijving kan u ons voor 11u het betaalbewijs doorzenden. De productietermijn varieert gemiddeld van 2 tot 8 werkdagen, in extreem drukke periodes kan hij nog iets oplopen. Dit is afhankelijk van het aantal orders op het moment van uw bestelling. Eens uw bestelling klaar is, wordt deze verzonden en geleverd binnen 1 à 2 werkdagen (voor België) en 2 à 3 werkdagen (voor Nederland).

Is uw bestelling dringend en wenst u de exacte levertijd te kennen? Aarzel dan niet om ons te contacteren, we kijken deze graag voor u na.

Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties