Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel 'Slow Release' (ABS/BSC) 5000kg - 50mm

€ 14,27 € 11,79
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70236-483
Breedte50 mm
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
HandvatPlastic
Materiaal ratel/gespCr6 zink finish
in voorraad
Beschrijving

ABS systeem voor veilig lossen

Bij het lossen van een klassieke ratel komt de voorspankracht in 1 keer vrij. Met deze 'slow release' ratel, voorzien van ABS-systeem (Anti Belt Slip) of BSC-systeem (Belt Slip Control), kan je de voorspankracht gedoseerd en stapsgewijs vrijgeven. Een extra veiligheid voor u en uw lading bij het lossen. De draaibare grip en het vlotte spanmechanisme maken deze ratel zeer prettig in gebruik.

Met een LC van 2 500 daN en breeksterkte van 5 000 kg is deze ratel geschikt voor het zekeren van zware ladingen. Deze ratel wordt gecombineerd met spanband van 50 mm.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties