Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel Quality+ 5000kg - 50mm - Eco

€ 5,63 € 4,65
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70332-11560
Breedte50 mm
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
HandvatPlastic
Materiaal ratel/gespVerzinkt staal
in voorraad
Beschrijving

Ratel Quality+ 5000kg - 50mm - Eco

Deze ratel is vervaardigd uit wit verzinkt staal.

Door de lange bedieningshendel van deze ratel kan je met dezelfde spierkracht meer voorspankracht (STF) in de band bereiken, wat zorgt voor groot gebruiksgemak. Uitgerust met dubbele tandwielen aan weerszijde, garandeert deze ratel u een nog betere kwaliteit en zekerheid. De grip is bekleed met rubber waardoor het handvat nooit koud aanvoelt. De overlangse groeven zorgen op hun beurt voor meer grip.

Met een LC van 2500 daN en breeksterkte van 5000 kg is deze ratel geschikt voor het zekeren van zwaardere vrachten. Deze ratel wordt gecombineerd met Metaltis spanband van 50 mm.

Ook beschikbaar in standaardversie (verschil: de standaardversie is voorzien van een bout).

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties