Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel 'mini' 300kg - 15/20mm - Zwart

€ 2,14 € 1,77
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70245-493
Breedte20 mm
Werklast lineair (LC)150 daN
Breeksterkte300 daN
HandvatStaal
Materiaal ratel/gespZwart gecoat
in voorraad
Beschrijving

Mini ratel, maxi kwaliteit

Deze ratel met een breeksterkte van 300 kg heeft alles wat een goede ratel moet hebben, maar dan in mini-formaat. Zwart gecoat en voorzien van een vlot spanmechanisme, is deze ratel geschikt voor alle lichte toepassingen. Het organiseren van uw werkplaats, het vastzetten van materiaal op uw aanhanger, bijeenbinden van verhuis materiaal...kortom alles wat los zit bij elkaar houden kan met dit handige hulpje.

Wil u deze ratel met 15- of 20- mm band? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties