Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 50mm - 2500kg - Gestanst

€ 2,11 € 1,74
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70020-2525
Geschikte bandbreedte50 mm
Gewicht0.181 kg
Werklast lineair LC2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
MateriaalWit verzinkt staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 50mm - 2500kg - Gestanst

Deze gestanste lashing plate met geel gepassiveerde coating is speciaal ontwikkeld voor lashing band van 50 mm. Deze lashing gesp uit plaatstaal heeft een treksterkte van 2 500 daN en kan per stuk aangekocht worden.

Deze platte lashing gesp is net zoals de andere Metaltis lashing buckles speciaal ontwikkeld voor het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo. Daarnaast worden deze ultrasterke kwaliteitsgespen vaak gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen.

In combinatie met onze lashing band 50 mm biedt deze lashing plate de hoogste mate van kracht voor een ijzersterke en veilige ladingzekering van al uw goederen.

Heeft u graag meer informatie over het gebruik van onze lashing tools? Contacteer ons gerust!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties