Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 32mm - 3000kg - Gestanst

€ 2,69 € 2,22
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70260-2516
Geschikte bandbreedte32 mm
Gewicht0.200 kg
Breeksterkte3 000 daN
MateriaalGestanst staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 32mm - 3000kg - Gestanst

Deze gestanste gesp voor lashing band van 32 mm heeft een treksterkte van 3 000 kg. 

De Metaltis lashing buckles zijn gemaakt van hoog kwalitatief staal en zijn speciaal ontworpen voor het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo. Daarnaast worden de ultrasterke buckles vaak gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen.

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Wanneer u deze lashing gesp met de Metaltis lashing band 32 mm combineert onstaat een ultrasterke verbinding waarmee u uw goederen gegarandeerd veilig kan vastsjorren. 

Onze lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden.

Heeft u graag meer uitleg over het gebruik van onze lashing tools? Laat het ons weten.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties