Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Lashing gesp 32mm - 3000kg - Gestanst

€ 3,19 € 2,64
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70206-2515
Geschikte bandbreedte32 mm
Breeksterkte3 000 daN
MateriaalGestanst staal
in voorraad
Beschrijving

Lashing gesp 32mm - 3000kg - Gestanst

De Metaltis lashing buckles zijn gemaakt van hoog kwalitatief staal en zijn speciaal ontworpen voor het vastsjorren van diverse ladingen in/op containers, treinen en spoorwegwagons, flatracks en alle heavy duty cargo. Daarnaast worden de ultrasterke buckles vaak gebruikt voor maritiem transport en meer specifiek voor de ladingzekering van containers in en op schepen.

Deze gestanste gesp voor lashing band van 32 mm heeft een treksterkte van 3 000 kg. (*)

Ladingzekering adhv lashing heeft tal van voordelen: het is snel, veilig en bovendien erg gebruiksvriendelijk. Combineer deze lashing gesp met de Metaltis lashing band 32 mm en zorg voor een veilige en ijzersterke ladingzekering van uw goederen.

Pas de juiste techniek toe en bespaar heel wat kostbare laadtijd!

Heeft u graag meer uitleg over het gebruik van onze lashing tools? Geef ons zeker een seintje.

Onze lashing gespen zijn beschikbaar in verschillende maten en sterkten en kunnen per stuk aangekocht worden.

(*) Treksterkte op inscriptie is mogelijk afwijkend. Testcertificaat beschikbaar indien gewenst.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties