Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Cargoplank 2100mm - 2400mm (Aluminium) - 270daN - Kort

€ 93,10 € 76,94
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60007-5150
Werklengte2100mm-2400mm
Capaciteitmax.270 kg
MateriaalAluminium
in voorraad

Dit product wordt niet gratis verzonden.

Beschrijving

Korte cargoplank voor snel en veilig vastzetten

De Metaltis cargoplank is een heel handige tool voor het vastzetten van lading. Hoe werkt het? U klemt de stopplank met geveerd klemmechanisme tussen de zijplanken of zijborden van uw trailer. Gebruikt u meerdere cargoplanken, dan kan u de laadruimte eenvoudig en snel compartimenteren. De cargoplank is uitschuifbaar met een minimum lengte van 2100 mm en maximaal 2400 mm. Uitvoering in aluminium.

Naast professionele ladingzekering ook gebruikt in aanhangwagen, pick up, bestelwagen, ...

Ook verkrijgbaar in een langere versie.

Transportkosten: Door de uitzonderlijke afmetingen van dit artikel zijn de verzendkosten hoger dan bij standaardartikelen.

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 4 à 5 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 3 à 4 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties