Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gecoate S-haak - 25mm - 800kg - Zwart

€ 1,52 € 1,26
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-70008-2480
Breedte S-haken25 mm
MateriaalRubber coating
in voorraad
Beschrijving

Gecoate S-haak - 25mm - 800kg - zwart - met rubber omhuld

Deze gesloten S-haak bekleed met zwarte rubber wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het vastzetten van motoren op aanhangers (in combinatie met spanband). Dankzij de rubber coating is er geen kans op schade aan uw motorfiets, brommer .... Deze haak in combinatie met spanband? Contacteer ons voor meer info.

De zwarte S-haak wordt ook vaak gebruikt voor evenementen, beurzen, podia, displays etc. Perfect te combineren met zwarte spanband en ratels en handig voor het ophangen van spandoeken of het vastzetten van zeilen met een elastiek. Wees ook creatief in huis en gebruik de S-haken voor het ophangen van gereedschap, .... Zeer hoge kwaliteit haak.

Dit specifieke model met breedte 25 mm heeft een breeksterkte van 800 kg en een lineaire werklast (LC) van 400 daN.

Ook beschikbaar met breedte 16 mm (BS 100 kg) en 18 mm (BS 300 kg) - zonder rubberen coating.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties