Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Klapblok met haak - 4T

€ 217,18 € 179,49
in voorraad
Meer informatie
ArtikelcodeMET-691500-4T-12529
Ø Staalkabel16-18 mm
Capaciteit4 000 kg
Veiligheidsfactor 4/14/1
Schijfdiameter150 mm
Afmeting A1412 mm
Afmeting B160 mm
Afmeting C70 mm
Gewicht8,400 kg
KleurBlauw
CertificatenCE
in voorraad
Beschrijving

Klapblok met haak - 4T

Ontdek onze klapblokken met klephaak-ophanging voor efficiënt hijsen en verplaatsen! De ideale keuze voor korte en periodieke hijsklussen, waarbij lasten snel en veilig moeten worden opgetild of horizontaal verplaatst. Ze bieden de flexibiliteit om moeiteloos van locatie naar locatie te worden getransporteerd en kunnen snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Ook klapschijf met haak genoemd.

Waarom onze Klapblokken?

- Duurzaamheid gegarandeerd: onze klapblokken zijn uitgerust met bronzen bussen en smeernippels voor eenvoudig onderhoud en een langere levensduur. De speciale coating zorgt voor extra duurzaamheid, zelfs in veeleisende omgevingen.

- Eenvoudige bediening: het ontwerp met zijopening maakt een snelle en moeiteloze invoer van touw of kabel mogelijk, zonder gedoe.

- Veiligheid voorop: onze klapblokken hebben een veiligheidsfactor van 4:1.

Ook beschikbaar in andere maten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw hijsbehoeften!

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties