Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ketting 4-sprongen G10

5 Producten gevonden

Categories

  5 Producten gevonden

  View as Grid List
  per pagina
  Set Descending Direction
  View as Grid List
  per pagina
  Set Descending Direction
  Ketting 4-sprongen G10

  Om een optimale veiligheid te garanderen bij hijswerkzaamheden is het essentieel om het juiste hijsmiddel voor de juiste toepassing te kiezen. Naast hijsbanden, rondstroppen, one-way slings en staalkabels heeft Metaltis ook hijskettingen in het gamma. 

  Hijskettingen bestaan uit een topschalm bovenaan, eventueel inkorthaken, de ketting zelf en onderaan hijshaken. De topschalm wordt bevestigd aan de kraanhaak van het takelmechanisme, de hijshaken aan de last. Er zijn zowel enkelvoudige kettingen als meersprongen (2-, 3- en 4-sprongen). Het voordeel van meersprongen is dat de last evenwichtiger gehesen kan worden. Inkorthaken maken het makkelijker om een last horizontaal en stabiel te hijsen. 

  Metaltis biedt u een steeds uitgebreider assortiment hijskettingen en toebehoren aan in alle courante diameters. Alle hijskettingen zijn voorzien van een CE-certificaat.

  Elke ketting kan geïdentificeerd worden door een uniek serienummer dat vermeld wordt op het identificatieplaatje van de ketting, alsook op het certificaat. Gebruik enkel hijsmateriaal dat voorzien is van een leesbaar identificatielabel.

  Bescherm uw kettingen en toebehoren steeds tegen scherpe hoeken. Raadpleeg een specialist ter zake bij twijfel.

  Hier vindt u een overzicht van onze 4-sprongen G10.

  Lees verder