Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Veiligheidsbril Protégé reflecterend - EN166/EN170/EN172

€ 17,19 € 14,21
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60187-963
Europese normEN166 - EN170 - EN172
Behandeling lensAntikras
Lensmarkering5-2.5 B-D 1 FT
Materiaal montuurPlastic
Bescherming99.9% bescherming tegen UVA - UVB - UVC
Kleur montuurZwart metallic
Kleur lensZilver I/O
in voorraad
Beschrijving

All-round veiligheidsbril voor binnen en buiten

Honeywell veiligheidsbril met sportieve look én optimale bescherming. De werkbril heeft een antikrascoating die ook na veelvuldig reinigen blijft beschermen tegen krassen en chemische stoffen. Dankzij de zilverkleurige, gespiegelde I/O lenzen worden zonlicht en schittering gereflecteerd: perfect voor gebruik buiten maar ook binnen.

De Honeywell Protégé Light is een lichtgewicht veiligheidsbril met een pasvorm geschikt voor alle gelaatstypes. De soft touch neusbrug en oorveren voorkomen pijnlijke knellingen, verschuiven en afvallen. Protégé geeft u de bescherming die u nodig heeft met het lichtgewicht comfort en de stijl die u hebben wil!

GEBRUIK: perfect voor binnen én buiten. Bescherming tegen lage impact (45m/s). UV filter > 99,9%.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties