Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Veiligheidsbril OverSpec

€ 15,22 € 12,58
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60189-2656
Behandeling lensFogban
Lensmarkering2C-1.2 B-D 1 FT
Materiaal montuurPlastic
Bescherming99.9% bescherming tegen UVA - UVB - UVC
Kleur montuurDonkerblauw & zwart
Kleur lensHelder polycarbonaat
in voorraad
Beschrijving

Overzetbril met uitzonderlijk perifeer zicht

Deze Honeywell veiligheidsbril 'OverSpec' beschikt over aanpasbare en flexibele brilarmen die zorgen voor een veilige, op maat gemaakte pasvorm. Buig de brilarmen in de gewenste vorm om de bril perfect te laten passen op je gezicht. Daarnaast kan de bril ook aan de zijkant versteld worden om de pasvorm nog te verbeteren. 

De OverSpec biedt de perfecte 'over-de-bril-dekking' zodat ook brildragers beschermd zijn tijdens het werk. De zachte neusbrug vermijdt bovendien pijnlijke knellingen, verschuiven en/ of afvallen.

Beschikt over heldere anti-kras en condenswerende glazen: helder zicht gegarandeerd, zelfs bij extreme vochtigheid of extreme temperaturen. 

GEBRUIK: Perfect voor binnen- en buitengebruik. Voorkomt door zonlicht vermoeide ogen. Bescherming tegen lage impact (45m/s). UV filter > 99,9%.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties