Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Veiligheidsbril gesloten - met extra hoofdband - EN166/EN170/EN172

€ 31,40 € 25,95
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60190-964
Europese normEN166 - EN170 - EN172
Behandeling lensDura-streme TM
Lensmarkering2C - 1.2 B-D 1FT KN
Materiaal montuurPolycarbonaat
Bescherming99.9% bescherming tegen UVA - UVB - UVC
Kleur montuurZwart
Kleur lensHelder
in voorraad
Beschrijving

Alle comfort voor een veilige werkdag

Veiligheidsbril met hoofdband of beentjes? Met de Honeywell Dura-streme® veiligheidsbril heeft u beide! De afneembare beentjes vervangt u makkelijk door de verstelbare, vlamvertragende hoofdband (beide meegeleverd en latexvrij). Dé perfecte werkbril voor lange werkdagen. Extra comfortabel door de soft touch neusbrug en oorveren. Met antislipwerking tegen afglijden.

De veiligheidsbril biedt optimale bescherming tegen wind, stof en afvaldeeltjes dankzij de zachte mousse tussen montuur en gelaat. De lens combineert dan weer de 2 beste Honeywell coatings: 'fogban' tegen beslaan aan de binnenzijde en een antikraslaag aan de buitenzijde. Levensduur van de lens: tot 3 keer langer! Conform EN 166.

GEBRUIK: ideaal voor binnengebruik. Bescherming tegen lage impact (45m/s). UV filter > 99,9%.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties