Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

SECUMAX 565 - professionele veiligheidsschaar

€ 35,57 € 29,40
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-60220-2592
BijzonderhedenSnijlengte 70 mm
Vervangbaar mesNiet van toepassing
HandgreepRechts- en linkshandig
GebruikAntislip softgrip
MateriaalInox en stevig kunststof
MerkMARTOR Solingen
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Schaar, flesopener én draadsnijder in 1

De Secumax 565 van MARTOR is een echte duizendpoot. Met deze schaar knipt u probleemloos 2-laags karton, strapbanden, verschillende soorten folie, rubber, leder, textiel, vilt,... De schaar is scherp, maar niet gevaarlijk: dankzij de speciale slijpwijze en de afgeronde punten kan u zichzelf niet verwonden.

Meer dan alleen knippen: het handvat beschikt over twee groeven in de greep die dienst doen als flesopener

Net boven de schroef zit een geïntegreerde draadsnijder: schuif er een draad of kabel in om die op de gewenste lengte te knippen.

De schaar is gemaakt uit roestvrij staal en kan dus perfect buiten gebruikt worden. De grote antislip handvaten zorgen er bovendien voor dat u de schaar ook vlot kan bedienen wanneer u veiligheidshandschoenen draagt. 

Sexumax = maximum veiligheid

Heeft u nog vragen over het gebruik van deze veiligheidsschaar? Contacteer snel de Martor expert!


Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties