Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Schokdempende vanglijn TITAN - 2m

€ 83,26 € 68,81
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-60204-1051
Lengte3.5 + 0.5 m
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

Schokdempende vanglijn - veilig werken op hoogte

Miller is hét Honeywell topmerk voor valbeveiliging. De TITAN A3 is de klassieke vanglijn, vervaardigd uit kwalitatief geweven band. Vermijd gevaarlijke situaties en bescherm u met een betrouwbare vanglijn. Voorzien van een musketon met schroefsluiting en een steigerhaak (beide EN 362-conform).

Lengte 2 m. Conform EN 355.

Ter info:

Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden die op 2,5 meter of hoger worden uitgevoerd. Zijn er risicoverhogende omstandigheden, zoals valgevaar in water of op uitstekende objecten, dan moeten ook op hoogtes van minder dan 2,5 meter maatregelen voor valbeveiliging worden genomen.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties