Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Ratel XL handvat 5000kg - 50mm

€ 10,72 € 8,86
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-70187-32
Breedte50 mm
Gewicht1.1 kg
Werklast LC2 500 daN
Breeksterkte5 000 daN
HandvatAluminium
Materiaal ratelStaal

Hoge performantie dankzij XL handvat

De extra lange hendel van deze ratel zorgt voor betere krachtoverdracht. Dat betekent dat je met dezelfde spierkracht meer voorspankracht (STF) in de band brengt. Zo kan 1 ratel met XL hendel in sommige gevallen 2 ratels met korte hendels vervangen. De aluminium grip is dan weer licht en corrosiebestendig. Met een LC van 2500 daN en breeksterkte van 5000 kg is deze ratel optimaal voor het zwaardere sjor- en spanwerk. Deze ratel wordt gecombineerd met Metaltis sjorbanden van 50 mm.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties