Herbestelling plaatsen?
Toon alle categorieën

SECUNORM 525 - Veelzijdig, robuust veiligheidsmes - Snijdiepte 21mm

Swipe for 4 additional photos

€ 11,46

€ 9,17

Incl. BTW € 11,09

Onmiddellijk beschikbaar.

Levering binnen 1 à 2 werkdagen.

Bestelt u voor meer dan 500 euro?

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Voordelen van het product SECUNORM 525 - Veelzijdig, robuust veiligheidsmes - Snijdiepte 21mm

Artikelcode MET-60527 52500410.02-10051
Afmetingen (L x B x H) 143 x 17 x 31 mm
Snijdiepte 21 mm
Bijzonderheden Automatisch terugverend lemmet
Gebruik Schuifknop
Materiaal Aluminium
Handgreep Rechts- en linkshandig
Vervangbaar mes Ja
Merk MARTOR Solingen
Certificaten
GS-certificaat
 • Veilige mesjeswissel
 • Robuuste aluminium houder
 • Grote snijdiepte (21 mm)
 • Zeer betrouwbare automatische terugtrekking van het mesje
 • Geschikt voor: dikker karton (tot 3-laags), wikkel-, stretch- en krimpfolie, strapbanden, schuim, PVC, rolmateriaal, rubber, garen, koord, vilt, textiel en veel meer

Voordelen van het product SECUNORM 525 - Veelzijdig, robuust veiligheidsmes - Snijdiepte 21mm

SECUNORM 525 - Veelzijdig, robuust veiligheidsmes - Snijdiepte 21mm

Het veiligheidsmes SECUNORM 525 met spits mesje heeft een ergonomische aluminium greep die stevig en aangenaam in de hand ligt. Dankzij zijn robuuste constructie en de grote snijdiepte van maximaal 21 mm snijdt dit mes probleemloos door tal van snijmaterialen, bijvoorbeeld 3-laags karton.

Dankzij het vrije zicht op het mesje kan er zeer nauwkeurig gesneden worden. De "automatic blade retraction" beschermt u tevens tegen snijwonden. De schuifknop is voorzien van een gegroefde structuur en is bijzonder groot. Ideaal om aangenaam te werken – ook met handschoenen aan.

Via de mesjeswisselknop kunt u het binnenwerk gemakkelijk uitnemen en komt u bij het mesje dat door een extra magneet op zijn plaats gehouden wordt. Tevens praktisch is het mesafdekplaatje dat omhoog geklapt en vastgezet kan worden.

De Secunorm 525 is voorzien van een praktisch bevestigingsoog, waardoor u het mes steeds bij u kunt houden. Zo vermindert u zowel het risico op verlies als het letselgevaar tijdens het snijden.

Dit is een SECUNORM veiligheidsmes en dus voorzien van een automatische terugtrekking van het mesje. Bij het snijden bent u dus optimaal beschermd tegen snijwonden. Zodra u bent gestart met snijden kunt u de duim van de schuif halen. Het mesje zal zich direct terugtrekken in de houder zodra het gesneden materiaal wordt verlaten.

Geschikt voor dikker karton (tot 3-laags), wikkel-, stretch- en krimpfolie, strapbanden, schuim, PVC, rolmateriaal, rubber, garen, koord, vilt, textiel en veel meer.

Toebehoren:

Vragen? Contacteer ons!

Duitse topkwaliteit aan de beste prijs!

Levering van voorraadartikelen SECUNORM 525 - Veelzijdig, robuust veiligheidsmes - Snijdiepte 21mm

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Uw voordelen
 • Steeds de beste prijs!
 • Gekeurde kwaliteit
 • 14 dagen vrijblijvend op zicht
 • Veilig betalen
 • Maatwerk mogelijk
Onze klanten
 • Zwarte spanbanden met zwarte ratels...onzichtbaar voor de decors van onze theaterproducties. Super!
  ★★★★★
 • Dag na mijn bestelling lagen de sleepkabels al op mijn bureau. Straf. Goed bezig. Bedankt!
  ★★★★★
 • Super dienst!
  ★★★★★
 • Nog nergens een betere prijs gezien voor hijsbanden op maat. Altijd dik in orde!
  ★★★★★
 • Hartelijk dank voor de voortreffelijke service!
  ★★★★★
 • Helemaal top, is zelfs vandaag al aangekomen. Super bedankt!
  ★★★★★
 • Zeer tevreden met jullie snelle en doelgerichte service!
  ★★★★★
 • De goede service bij mijn vorige bestelling veiligheidsmessen heb ik erg op prijs gesteld.
  ★★★★★
 • Wij zijn zeer content met de prettige en zeer snelle oplossing van de maandagmorgen spanbanden.
  Als mensen ons gaan vragen zullen wij zeker aan uw bedrijf refereren.
  ★★★★★
 • Productie op maat
  Maatwerk is vakwerk

  Metaltis biedt een ruim standaard assortiment. Bent u toch op zoek naar een specifiek materiaal, een speciale maat of bijzondere combinatie? Metaltis denkt graag met u mee. Samen met het ervaren productieteam van partnerbedrijf Tiscotex gaan we op zoek naar een oplossing op maat. Uw idee is onze uitdaging. Vragen? Aarzel niet en neem contact op.

   

 • Rechtstreeks van fabrikant
  Geen omwegen bij Metaltis

  Geen omwegen. Geen tussenstappen. Particulier, aankoopverantwoordelijke of zelfstandig ondernemer? Bij Metaltis koopt iedereen rechtstreeks. Uw voordeel? U bent zeker van de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Ons voordeel? Wij houden steeds een vinger aan de pols bij onze klanten. Dat helpt ons om steeds verder te werken aan nog betere service en kwaliteit. Uw mening is onze motivatie.

   
 • Deskundig advies
  Ervaren team van specialisten

  Metaltis vertrouwt op een ervaren team van specialisten. Al onze producten worden zowel in eigen huis als door externe instanties getest op kwaliteit. U heeft een vraag of bent op zoek naar iets specifieks? Wij helpen u graag. Geheel vrijblijvend. Uiteraard. Neem alvast een kijkje in onze FAQ rubriek. Daar vindt u heel wat praktische antwoorden op uw vragen.

   
 • Klanten
  Ontdek ons assortiment

  Metaltis heeft een heel uiteenlopend klantenbestand. Van ladingzekering voor truckers en transportfirma’s, over hijsmateriaal voor aannemers en bouwspecialisten tot omsnoeringsband voor inpakkers. Kijk even om u heen. De gordel in uw wagen, de boord van uw tapijt, de sjorband in uw koffer en de slackline van uw kids? Geweven band is overal. Ontdek ons assortiment!

   
Uw contactgegevens