Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Pentagon - Militaire handschoenen - Snij- en vuurbestendig, met knokkelbeschermer

€ 53,24 € 44,00
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-P20021-CU-06 Storm anti-cut-11013
SnijweerstandNiveau 4-5 - topniveau!

Militaire handschoenen - Snij- en vuurbestendig, met knokkelbeschermer - Pentagon

Het gerenommeerde merk Pentagon biedt comfortabele, kwalitatieve handschoenen aan voor outdoor- en militaire toepassingen, aan betaalbare prijzen. De handschoenen zijn comfortabel en functioneel en worden gemaakt van innovatieve materialen.

Deze olijfgroene "Storm Anti-cut"-handschoenen zijn gemaakt van de vuurbestendige stof DuPont® Nomex™. De handpalm is gemaakt van rundleer. Bovendien zijn ze voorzien van een voorgevormde knokkelbeschermer en verstevigingskussentjes op de handpalm en ondervingers.

Snijweerstand: hoogste niveau (4-5).

Toepassingen: defensie, politie, beveiliging, outdoor, hulpverleners.

Kies bovenaan rechts de gewenste maat (zie maattabel hieronder + video). Prijs per paar.

  A - Breedte handpalm B - Lengte hand
S 9.5 cm 20.5 cm
M 10 cm 21.5 cm
L 10.5 cm 22.5 cm
XL 11 cm 23.5 cm
2XL 11.5 cm 24.5 cm
3XL 12 cm 25.5 cm

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties