Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Manyard® elastische vanglijn - 2m

€ 151,56 € 125,26
Tijdelijk uitverkocht
More Information
ArtikelcodeMET-60194-1054
Lengte3.5 + 0.5 m
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurvastheidNiet gegarandeerd
Tijdelijk uitverkocht
Beschrijving

De vanglijn kan op het harnas worden bevestigd met clips wanneer deze niet in gebruik is. Dit vermindert het risico op struikelen of blijven haken achter obstakels. Wanneer het rode binnenmateriaal zichtbaar wordt, is de buitenlaag beschadigd of versleten en mag de band niet meer gebruikt worden (uniek visueel waarschuwingslabel). De TEFLON hi-tech bekleding van de buitenlaag zorgt dan weer voor een aanzienlijk langere levensduur.

Deze Miller Manyard® elastische levenslijn is uitgerust met een 65 mm steigerhaak en gegalvaniseerde karabijnhaak.

Uiterst handig voor werkpositionerings beveiliging in bouw, constructie, telecommunicatie en elektriciteit.

Conform EN 355.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties