Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Gelaatscherm - Herbruikbaar - Transparant

€ 15,55 € 12,85
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60497-9654
Europese normEN166
MaatOne size
Hoogte245 mm
Dikte0.5-1.0 mm
Lichtdoorlaatbaarheid89%
Materiaal schermPolyethyleentereftalaat (PET)
KleurTransparant

Gezichtsscherm - Herbruikbaar - Transparant

Beperk het contact met ziektekiemen, waaronder het coronavirus, tot een minimum met dit herbruikbare face shield. Voor een wegwerpgelaatscherm, klik hier

Dit transparante gezichtsscherm is een handig alternatief voor het mondkapje. Je ademt vrijer en je gezicht is zichtbaar, wat vele voordelen biedt voor zowel de drager (comfort, ademruimte, etc.) als zijn gesprekpartner (sociale interactie). Bovendien worden je ogen ook bedekt.

Voor nog extra bescherming, is het mogelijk om een mondkapje te dragen onder dit gezichtsscherm. Zo wordt de open ruimte tussen je gezicht en het scherm eveneens afgesloten, en minimaliseer je verder je contact met bacteriën en ziektekiemen. Ook een bril past er moeiteloos onder! 

Ook beschermkap voor het gezicht of gezichtsscherm genoemd. 

Voorzien van een CE certificaat.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties