Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Chirurgisch virus-neutraliserend mondmasker - IIR - Wegwerp - 10st.

€ 7,00 € 6,60
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60307 (1 verpakking van 10st.)-11584
TypeIIR Virucidaal
Europese normCE
MaatOne size
BFE-efficiëntie≥ 99%
OnderhoudEenmalig gebruik
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!
Hoeveelheid per verpakking10 stuks
  • Made in Belgium
  • Innovatief en zeer effectief
  • Virus-neutraliserend beschermlaagje 
  • Milieuvriendelijk en zacht voor de huid
  • Comfortabele pasvorm

Chirurgisch virus-neutraliserend mondmasker - IIR - Wegwerp - Made in Belgium - 10st.

Deze innovatieve en zeer effectieve mondkapjes (type IIR) werden speciaal ontwikkeld om het besmettingsrisico bij onder andere zorgpersoneel tot een minimum te beperken. Ze zijn gemaakt van ademende niet-geweven stof, die aan de buitenkant voorzien is van een speciaal virus-neutraliserend beschermlaagje (behandeld met microscopisch virus-neutraliserende coating, nl. citroenzuur). 99,9% van de viruspartikels wordt na aanraking binnen enkele minuten geneutraliseerd. Deze mondkapjes van Belgische makelij zijn bovendien milieuvriendelijk en zacht voor de huid dankzij de zachte binnenkant, comfortabele oorlussen en een aanpasbare neusclip.

Deze maskers worden verkocht per 10 stuks. Wanneer u hoeveelheid "1" aanduidt, ontvangt u 1 verpakking met 10 mondmaskers.

Bekijk hier ons complete gamma mondmaskers.

Opgepast: mondmaskers kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties