Herbestelling plaatsen?

20% korting op alle Blackstage producten

zaterdag 9 mei 2020 in Algemeen nieuws

Een hart onder de (span)riem voor de entertainmentindustrie 

20% korting op alle Blackstage producten

We zijn bijzonder fier op ons Blackstage assortiment dat sinds kort helemaal op punt staat en integraal terug te vinden is op onze webshop. 

Blackstage is zoals de naam doet vermoeden een volwaardig gamma zwarte spanriemen, staalkabels, kettingen, touwen en hijsmiddelen ontwikkeld voor de entertainmentindustrie. Door de zwarte kleur gaan onze producten helemaal op in het decor van de concertzaal, het theater of de festivaltent. Voor iedereen die zoekt naar een functionele én esthetische rigging- of lashingoplossing. 

De event- en entertainment business is zwaar getroffen door COVID-19. Hoewel de sector momenteel noodgedwongen en voor onbepaalde tijd stilligt, merken we dat heel wat zalen momenteel hun podium/podia op punt aan het stellen zijn. 

Om deze industrietak een hart onder de riem te steken, bieden wij tot eind juni 2020 een korting van 20% op al onze Blackstage producten

Laat je alvast inspireren door onze mooie brochure die we recent hebben gemaakt. De foto’s werden genomen in de Minard, een prachtig theaterzaaltje middenin het historische Gentse stadscentrum. Bekijk de brochure hier of ga meteen door naar de Blackstage webshop

Take care!

Filip Vercauteren

CEO Metaltis