Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

Mondmaskers FFP2 - Wegwerp - Made in Belgium - 25st.

€ 33,73 € 31,82
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-60308 - 25stuks-11581
TypeFFP2
Europese normCE + EN149:2001+A1:2009
MaatOne size
BFE-efficiëntie> 99%
OnderhoudEenmalig gebruik
RetournerenNIET mogelijk voor dit artikel!
Hoeveelheid per verpakking25 stuks
  • Made in Belgium
  • CE-certificaat
  • BFE-efficiëntie ≥ 99%
  • Comfortabele pasvorm

Beschermende mondmaskers FFP2 - Wegwerp - Made in Belgium - 25st.

Beperk het contact met ziektekiemen en virussen tot een minimum met onze kwaliteitsvolle mondmaskers, type FFP2 met oorelastieken. Deze mondkapjes van Belgische makelij beschermen tegen vaste en vloeibare schadelijke of niet-toxische partikels in de lucht (aerosolen), biologische agentia en virussen. Ze zijn goed ademend, dragen het Europese keurmerk EN 149:2001+A1:2009 en zijn voorzien van een CE-certificaat. Uiterst comfortabele pasvorm. Geschikt voor gebruik in een medische en industriële omgeving.

Deze maskers worden verkocht per 25 stuks. Wanneer u hoeveelheid "1" aanduidt, ontvangt u 25 stuks (die elk individueel verpakt zijn). 

Bekijk hier ons complete gamma mondmaskers.

Opgepast: mondmaskers kunnen om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Bedankt voor uw begrip.

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties