Herbestelling plaatsen?
Toon alle categorieën

Valblok met reddingslijn (1,80 m) TURBOLITE

Swipe for 1 additional photo

€ 164,26
Incl. BTW € 198,75

Onmiddellijk beschikbaar.

Levering binnen 1 à 2 werkdagen.

Bestelt u voor meer dan 500 euro?

Contacteer ons voor een offerte op maat.

Voordelen van het product Valblok met reddingslijn (1,80 m) TURBOLITE

Artikelcode MET-60231 1018014 -1055
Lengte band 1.80 m
Gewicht 0.860 kg
Verankering aan punt Steigerhaak
65 mm
aluminium
Verankering aan harnas Twistlocksluiting
18 mm
roestvrij staal
Valfactor 2

Voordelen van het product Valblok met reddingslijn (1,80 m) TURBOLITE

Het beste alternatief voor schokdempende vanglijnen

Dit compacte en lichtgewicht TURBOLITE valblok weegt slechts 0,86 kg en is het perfecte alternatief voor een schokdempende vanglijn. De klassieke vanglijn heeft een vrije valhoogte van 2,50 meter (valfactor 0) terwijl het TURBOLITE valblok slechts 1,80 meter nodig heeft (bruikbaar bij valfactor 2*). Al na enkele centimeters treedt het remsysteem van deze automatisch oprollende reddingslijn in werking, wat de valkrachten tot een minimum beperkt.

De nylon behuizing is schokbestendig en dankzij de ingebouwde wartel gaat de reddingslijn niet draaien bij gebruik. Bovendien heeft deze reddingslijn een geïntegreerde valindicator die toont wanneer het apparaat uit dienst moet worden genomen. Jaarlijkse hercertificering in de fabriek is niet nodig. De CE-norm vereist inspectie door een getrainde, competente persoon die de reparatiegids van Miller volgt (conform EN 360)

Dit specifieke model kan in de 2 richtingen worden gebruikt. De schuurbestendige weefselband (vectran/polyester)  heeft een Twistlocksluiting. De oprollerzijde is voorzien van een steigerhaak (65 mm). 

* Geclassificeerd voor een gebruiker van 100 kg bij valfactor 2 (140 kg bij valfactoren 0 en 1).

Levering van voorraadartikelen Valblok met reddingslijn (1,80 m) TURBOLITE

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Uw voordelen
 • Steeds de beste prijs!
 • Gekeurde kwaliteit
 • 14 dagen vrijblijvend op zicht
 • Veilig betalen
 • Maatwerk mogelijk
Onze klanten
 • Zwarte spanbanden met zwarte ratels...onzichtbaar voor de decors van onze theaterproducties. Super!
  ★★★★★
 • Dag na mijn bestelling lagen de sleepkabels al op mijn bureau. Straf. Goed bezig. Bedankt!
  ★★★★★
 • Super dienst!
  ★★★★★
 • Nog nergens een betere prijs gezien voor hijsbanden op maat. Altijd dik in orde!
  ★★★★★
 • Hartelijk dank voor de voortreffelijke service!
  ★★★★★
 • Helemaal top, is zelfs vandaag al aangekomen. Super bedankt!
  ★★★★★
 • Zeer tevreden met jullie snelle en doelgerichte service!
  ★★★★★
 • De goede service bij mijn vorige bestelling veiligheidsmessen heb ik erg op prijs gesteld.
  ★★★★★
 • Wij zijn zeer content met de prettige en zeer snelle oplossing van de maandagmorgen spanbanden.
  Als mensen ons gaan vragen zullen wij zeker aan uw bedrijf refereren.
  ★★★★★
 • Productie op maat
  Maatwerk is vakwerk

  Metaltis biedt een ruim standaard assortiment. Bent u toch op zoek naar een specifiek materiaal, een speciale maat of bijzondere combinatie? Metaltis denkt graag met u mee. Samen met het ervaren productieteam van partnerbedrijf Tiscotex gaan we op zoek naar een oplossing op maat. Uw idee is onze uitdaging. Vragen? Aarzel niet en neem contact op.

   

 • Rechtstreeks van fabrikant
  Geen omwegen bij Metaltis

  Geen omwegen. Geen tussenstappen. Particulier, aankoopverantwoordelijke of zelfstandig ondernemer? Bij Metaltis koopt iedereen rechtstreeks. Uw voordeel? U bent zeker van de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Ons voordeel? Wij houden steeds een vinger aan de pols bij onze klanten. Dat helpt ons om steeds verder te werken aan nog betere service en kwaliteit. Uw mening is onze motivatie.

   
 • Deskundig advies
  Ervaren team van specialisten

  Metaltis vertrouwt op een ervaren team van specialisten. Al onze producten worden zowel in eigen huis als door externe instanties getest op kwaliteit. U heeft een vraag of bent op zoek naar iets specifieks? Wij helpen u graag. Geheel vrijblijvend. Uiteraard. Neem alvast een kijkje in onze FAQ rubriek. Daar vindt u heel wat praktische antwoorden op uw vragen.

   
 • Klanten
  Ontdek ons assortiment

  Metaltis heeft een heel uiteenlopend klantenbestand. Van ladingzekering voor truckers en transportfirma’s, over hijsmateriaal voor aannemers en bouwspecialisten tot omsnoeringsband voor inpakkers. Kijk even om u heen. De gordel in uw wagen, de boord van uw tapijt, de sjorband in uw koffer en de slackline van uw kids? Geweven band is overal. Ontdek ons assortiment!