Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

5T - 50mm - 2-delig - Draaihaken + Beschermhoes - Autosjorband

Vanaf € 34,76 € 28,73
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-Autosjorband RP 50mm 2d-12348
Bandbreedte50 mm
Lengte rateldeel0.3 m
Werklast lineair (LC)2 500 daN
Werklast in gebruik5 000 daN
STF350 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
Materiaal ratelCr3 - Wit verzinkt staal
MateriaalCr3 - wit verzinkt staal
KleurBlauw
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
Ook beschikbaar per doos8 stuks

- Premium - Topkwaliteit!
- Eigen productie
- Langere levensduur dankzij beschermhoes over label
- Veilig en gebruiksvriendelijk
- Met draaihaken

in voorraad
Beschrijving

5T - 50mm - 2-delig - Draaihaken + Beschermhoes - Autosjorband

Ontdek onze hoogwaardige autosjorbanden, gemaakt in eigen atelier - uw ideale oplossing voor veilig transport!

Wat onze autosjorbanden onderscheidt, is de innovatieve rondstrophoes die het label intact houdt. Dit betekent dat u deze banden langer kan gebruiken. Onze banden voldoen bovendien aan de strengste veiligheidsnormen volgens EN12195-2.

Onze autosjorbanden zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en optimale veiligheid. Het systeem bestaat uit twee delen: een kort rateldeel van 30 cm met een draaihaak en een hieraan vastgemaakt langer deel met twee draaihaken, een antisliphoes en een rondstrophoes ter bescherming van het label. Met een handige lus aan het lange deel van de band kunt u er zeker van zijn dat het lange deel steeds aan het rateldeel blijft zitten. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp van onze autospanbanden kunt u voertuigen snel en moeiteloos veilig vastzetten voor transport.

Hoe gebruikt u de autosjorband? Plaats de sjorband over de band van je voertuig, bevestig de haken aan de laadvloer en span het geheel aan met behulp van de ratel.

Onze autosjorbanden worden met trots vervaardigd in ons eigen atelier. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat elke band voldoet aan de hoogste normen.

Voor elke transportbehoefte hebben we de juiste oplossing beschikbaar. Ontdek hier ons complete gamma autosjorbanden en maak gebruik van de uitstekende kwaliteit en functionaliteit die onze producten bieden. U kunt vertrouwen op onze autosjorbanden om uw voertuigen veilig en stabiel te houden tijdens het transport. Bestel vandaag nog uw autosjorbanden en ervaar het verschil!

Vragen? Contacteer ons

 

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties