Add to cart
accountHerbestelling plaatsen

2T - 6m - 50mm - 2-delig met spitshaken - Wit

€ 8,75 € 17,49 € 10,59
in voorraad
More Information
ArtikelcodeMET-20005-11618
Bandbreedte50 mm
Lengte5.5 + 0.5 m
Lengte rateldeel0.5 m
Werklast lineair (LC)1 000 daN
Werklast in gebruik2 000 daN
STF150 daN
Materiaal bandPolyester (PES)
KleurWit/écru
KleurvastheidNiet gegarandeerd
NormenEN 12195-2
in voorraad
Beschrijving

2T - 6m - 50mm - 2-delig met spitshaken - Wit 

Deze spanband is ideaal voor alle transport over land, zee, lucht en spoor maar uiteraard ook als algemeen vastzetsysteem zeer betrouwbaar. Deze 2-delige spanbandset met een breeksterkte van 2 ton heeft een bandbreedte van 50 mm en is voorzien van deze kwalitatieve ratel. De spanriem heeft een spitshaak aan het korte rateldeel en een spitshaak aan het lange winseldeel. Deze haken zijn compatibel met vrijwel alle transportmiddelen. Deze Metaltis spanband is direct leverbaar uit voorraad.

Toch op zoek naar iets anders? Metaltis maakt in zijn Belgische atelier alle spanbanden op maat. U wenst een andere lengte, een andere ratel, haak of een andere kleur? Neem zeker een kijkje bij spanbanden - maatwerk. Voor andere wensen, vragen of advies, aarzel niet en neem contact op.

Levering

Als u vóór 11 uur een voorraadartikel bestelt en betaalt, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden indien het product in voorraad is (de betalingen via overschrijving komen slechts enkele dagen later in ons systeem - u kan ons wel steeds een betaalbewijs sturen). U kunt op 2 à 3 werkdagen rekenen voor leveringen in Nederland en op 1 à 2 werkdagen voor leveringen in België.

Opgepast! Voor bestellingen die maatwerk en voorraadartikelen combineren, is de leveringstermijn voor maatwerk van toepassing. We versturen namelijk alles samen, zodat u geen dubbele verzendkosten hoeft te betalen.

Download specificaties